Blanketter

Här hittar du blanketter som rör ditt boende. Du måste printa ut, fylla i och skriva under blanketterna innan du skickar in dem till oss på L E Hellstedt, Box 1358, 111 83 Stockholm.

 

Autogiroanmälan

Förenkla betalningar av hyran genom att anmäla Autogiro. Hyran dras från ditt konto i slutet av varje månad. Fyll i BankGirots blankett och skicka per post till LE Hellstedt. Du hittar blanketten under Mina Sidor -> Autogiro som länkar till din fastighet (inloggning krävs). När autogirot är aktiverat kommer det att stå på hyresavin att den är makulerad och att betalning sker via autogiro.

 

 

 

Ansökan om lägenhetsbyte

Ansökningsblankett för att ansöka om ett lägenhetsbyte. Denna fylls i av båda parter och alla handlingar bifogas ansökan och skickas till L E Hellstedt för behandling. 

OBS! Läs noga igenom informationen för ansökan om lägenhetsbyte innan blanketten fylls i.

 

Ansökan om andrahandsuthyrning  

Ansökningsblankett för att ansöka om andrahandsuthyrning.
Fullmakten fylls i av båda parter och alla handlingar bifogas ansökan och skickas till L E Hellstedt för behandling.

OBS! Läs noga igenom informationen för ansökan om andrahandsuthyrning innan blanketten fylls i.

Den 1 oktober 2019 började nya regler gälla för uthyrning av hyresrätt i andra hand. Dessutom ändrades reglerna för inneboende och lägenhetsbyte.
Här finner du de viktigaste reglerna du som hyresgäst bör känna till.

 

 

 

Ansökan om överlåtelse av lokal

Ansökningsblankett för att ansöka om överlåtelse av lokal. Denna fylls i av båda parter och alla handlingar bifogas ansökan och skickas till L E Hellstedt för behandling. 

Uppsägning

Uppsägningsblankett för uppsägning av lägenhets-, lokal- och parkeringsplatskontrakt. Tänkt på att kryssa i tillämplig ruta.